Hétvégén teljes vonatkizárással járó vágányzár lesz Békéscsaba állomáson

2015. augusztus 14-én (péntek), este 11 órától augusztus 17-én (hétfő) hajnali 4 óráig vágányzár lesz Békéscsabán. Az említett időszakban a vállalkozó egyebek mellett az állomásfejek átépítését, a hozzá kapcsolódó biztosító berendezések és a felsővezeték átalakítását végzi. Az utasokat minden irányba vonatpótló autóbuszok szállítják, amelyek az állomás előtti térről indulnak.

2015. augusztus 13-án, csütörtökön 22:40-től másnap hajnali 5 óráig és 2015. augusztus 29-én, szombaton 22:40-től másnap hajnali 5 óráig a békéscsabai Szabolcs utcában, az Ihász utcai gyalogos felüljáró környezetében a felüljáró bontását és építését végzi a vállalkozó. Ezekben az időszakokban a Szabolcs utca – Ihász utca csomópontját lezárjuk, így közlekedni a környező mellékutcákban lehet.

2015. augusztus 15-én (szombat) 0:00 órától 23:59-ig az újjáépített Orosházi úti felüljárót, annak pótterhelése miatt zárjuk le. A munkavégzés ideje alatt a felüljáró mind a közúti, mind pedig a gyalogos és kerékpáros forgalom elől le lesz zárva. A két városrész közötti közlekedést a Szarvasi úti közúti felüljáró, valamint a Kétegyházi út (régi 4433-as jelű út) – új 4433-as jelű út biztosítja. A lezárás megszűnését követően ismét a jelenleg is érvényben lévő, ideiglenes forgalmi rend lép érvénybe.

Kérjük az autósokat, fokozott figyelemmel közlekedjenek, figyeljék a terelő utakat jelző táblákat.