Folytatódik az 1 sz. főút és csatlakozó infrastruktúra elemek fejlesztése

  1. július 23-án (hétfőn) megkezdődött, Győrben az 1 sz. főút 2×2 sávos fejlesztéséhez kapcsolódva a Tóth László utca feletti híd elbontása.

A közlekedők az 1 sz. főúton a már kiépített szélesítésen sebességkorlátozás mellett, időszakos forgalomkorlátozással, továbbra is tudják használni a főutat 2*1 sávon.

A bontás, majd az építkezés ideje alatt a biztonságos munkavégzés érdekében, a Tóth László utca lezárásra került az 1 sz. főúti híd környezetében. A műtárgy alatt gépjárművel, kerékpárral és gyalogosan sem lehet majd közlekedni. Az AUDI Arénában tartott rendezvények ideje alatt az északi parkoló és az Aréna közötti gyalogos közlekedés engedélyezett lesz. A kivitelező védett átkelést biztosít a gyalogosok számára.

2018. július 30-án elindul a Dohány utca felújítása is a közművek feltárásával majd kiváltásával. Ezen idő alatt a Dohány utca a belváros felé egyirányú lesz, csak az Audi Hungária út felől lehet behajtani. Ezzel egyidejűleg ugyancsak egyirányú lesz a Reptéri út a Dohány utca és Martin utca kötött a Martin utca irányába

2018. augusztus 6-án lezárják a Reptéri utat teljes szélességében a Pesti út és Dohány utca között. Ekkortól gépjárművel, kerékpárral és gyalogosan sem lehet a műtárgy alatt átközlekedni.

A lezárások előre láthatólag 2018. december 31-ig tartanak majd.