Megkezdődik az 1 sz. főúton a Tóth László utcai híd félpályás bontása, építése, és a Dohány utca felújítása

Győrben az 1 sz. főút 2x2 sávos fejlesztése kapcsán 2018. 07.23-tól megkezdődik a Tóth László utca feletti híd műtárgy elbontása. A közlekedők az 1 sz. főúton a már kiépített szélesítésen továbbra is tudják használni a főutat 2*1 sávon.

A bontás majd az építkezés ideje alatt a biztonságos munkavégzés érdekében, a Tóth László utca lezárásra kerül az 1 sz. főúti híd környezetében. Gépjárművel, kerékpárral és gyalogosan sem lehet majd a híd alatt közlekedni. Az AUDI Arénában tartott rendezvények ideje alatt az északi parkoló és az Aréna közötti gyalogos közlekedés engedélyezett lesz. A kivitelező védett átkelést biztosít a gyalogosok számára.

A Tóth László utca lezárása miatt a 8, 8B jelzésű autóbuszjáratok mindkét irányban a Stadion utca – Nagysándor József utca – állatkerti körforgalom – Nagysándor József utca – Ipar utca – Likócsi híd – Pesti út útvonalon közlekednek, ezért nem érintik az „AUDI Aréna Győr” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Ipar utca, ETO Park” megállóhelyen

A jövő héten a Dohány utca felújítása a közművek feltárásával, kiváltásával megkezdődik. A 15, 15A jelzésű autóbuszjáratok az AUDI gyár felé az Ipar utca – Likócsi híd – Pesti út – Kardán utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen. A 15A jelzésű autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Kardán utca – Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen.

A terelések előre láthatólag 2018.07.23-tól – 2019. március 31-ig lesznek érvényben.

 

2018. július