Rövid idejű forgalom korlátozás várható az M4 Üllő-Cegléd közötti szakaszán

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósuló M4 gyorsforgalmi út M0-Cegléd közötti szakaszának kivitelezéséhez kapcsolódóan a 311. sz. főúti (Ceglédi) körforgalmi csomóponton keresztülvezető M4  gyorsforgalmi útszakasz szelvény szerinti jobb pályája elkészült. A forgalom továbbra is 2X1 sávon haladhat keresztül a csomóponton. Ahhoz, hogy a kivitelező a bal pálya építését is el tudja kezdeni 2019. július 25-én, a délelőtti időszakban fél órás forgalom megállításra kell számítani a ceglédi körforgalom közelében. A forgalmat ekkor terelik át az egyik pályáról a másikra.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a szakaszon 60 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben! Kérjük a kihelyezett táblákat vegyék figyelembe és minden esetben az út és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek.

Az M4-311 forgalmi csomópont várhatóan 2019. október elejére készülhet el, ekkor már 2×2 sávon, forgalomkorlátozás nélkül lehet keresztülhajtani a M4-311 sz. főút különszintű csomópontján.

Az M4 Üllő- Cegléd közötti projekt I. építési szakaszának kivitelezését a DUNA ASZFALT Kft. és az EuroAszfalt Kft. végzi, nettó 52.143.121.938 forint értékben, a II. építési szakasz kivitelezését pedig a Colas Út Zrt., Colas Közlekedésépítő Kft. és Colas Hungária Zrt. közös ajánlattevő, nettó 20.480.222.282 forint értékben. A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a NIF Zrt. beruházásában hazai forrás felhasználásával valósul meg.

2019. július