Forgalomterelés az M4 gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti szakaszán

Az M4 gyorsforgalmi út Cegléd-Abony közötti szakaszának kivitelezési munkái eljutottak abba a fázisba, hogy egy szakaszon a forgalom eddigi 4. sz. főútról (amely a leendő M4 gyorsforgalmi út bal pályája lesz) történő átterelése szükséges az újonnan megépített jobb pályára annak érdekében, hogy a meglévő oldal felújítási munkálatai is megkezdődhessenek.

Az átterelésre − a végleges forgalomtechnikai jelzésrendszer rendőri biztosítással történő kiépítését követően − 2019. október 28-án, napközben kerül sor.

A forgalom az Abony-nyugat felé vezető 401. sz. főúti csomópont környezetében átterelésre kerül az új jobb pályára, majd mintegy 5 km után – Budapest felől Szolnok felé haladva az erdő előtt – az épülő felüljáró környékén történik meg a visszaterelés a meglévő 4. sz. főútra.

Kérjük, hogy különösen az említett napon és helyeken fokozottan figyeljenek oda, és lehetőség szerint az azt követő napokban se megszokásból vezessenek a 4. sz. főút ezen szakaszán.

Megértésüket köszönjük.

A beruházás az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban valósul meg hazai forrás felhasználásával.

2019. október