Hétvégén próbaterhelést végeznek a halásztelki csomóponti hídon

Az M0 déli szektor rekonstrukciós munkálatainak keretében a kivitelező kiszélesítette az M0 bal pálya halásztelki csomóponti hídját. 2020. június 20-án, szombaton délután megkezdődik a híd próbaterhelése, amely miatt a forgalmat rövid időszakokra megállítják.

A szombat este 20:00 órától vasárnap reggel 05:00 óráig tartó próbaterhelés során a jelenleg ideiglenesen kialakított két sáv helyett egy sávon közlekedhetnek a járművek. Az egy sáv forgalmát 15-20 perces időszakokra megállítva, a hidat rendőri forgalomirányítás mellett teljes keresztmetszetben lezárják. A munkák befejezését követően a híd bal pályáját ismét két sávon használhatják a térségben közlekedők.

A korlátozások kiépítésével és a térség aktuális forgalmi helyzetével kapcsolatosan a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatnál és a www.utinform.hu tájékozódhatnak a közlekedők.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a NIF Zrt. beruházásában, az STR M0 Konzorcium (STRABAG Építő Kft. és STRABAG AG) kivitelezésében valósul meg.

 

2020. június