ISMÉT FORGALMIREND-VÁLTOZÁS AZ M85-ÖS AUTÓÚT ÉPÍTÉSE MIATT, MOST A 85. SZÁMÚ FŐÚTON FERTŐENDRÉD TÉRSÉGÉBEN

Továbbra is gőzerővel halad a munka az M85 autóút Csorna – Sopron közötti szakaszán, ennek kézzel fogható jeleit már Fertőendréd térségében is tapasztalhatják az arra közlekedők.

A beruházás keretében a 8648 j. út és a 85. számú főút csatlakozásánál körforgalmú csomópont épül. Ez vezet majd az M85 autóút majdani Fertőendréd csomópontjához, mely a Fertőendrédi Komposztáló telep szomszédságában található.

Azért, hogy a munkák ideje alatt biztosítani lehessen a közlekedők számára a nagy forgalmú 85. számú főúton a 2×1 sávos haladást, valamint hogy a fent említett csomópont körpályáját egy ütemben építhesse meg a vállalkozó, terelőút épült.

A kivitelezést végző vállalkozó a forgalmat 2020. július 6.-án (hétfőn) 12:00 órától fokozatosan, forgalomirányítás mellett átterelte az elkészült terelőútra.

A változó forgalmi rend és a folytatódó munkálatok miatt kérjük továbbra is a környéken közlekedők szíves türelmét és fokozott figyelmét, valamint a tereléseknél elhelyezett KRESZ jelzések (korlátozások) fokozott betartását.

 

2020. július