A látrányi elkerülő út építése projekt keretében részlegesen lezárásra kerül az M7 autópálya és a 67. sz. főút csomópontja

Ezúton tájékoztatjuk a Kedves Lakosságot, hogy a 67. sz. főút Kaposvár (észak) és az M7 autópálya 2×2 sávosra történő bővítése – Látrány elkerülő szakasz” projekt előrehaladása érdekében, körforgalom építése miatt 2022. november 3-án lezárásra került előreláthatóan 2022. november 30.-ig az M7 autópálya és a 67. sz. főút csomópontjában (135-ös) az alábbi kétirányú csomóponti ág a csatolt térkép szerint:

  • az M7 autópálya Nagykanizsa felől a 67. sz. főútra vezető lehajtó ág
  • az M7 autópálya 67. sz. főútról a Budapest irányába vezető felhajtó ág

A lezárás időtartama alatt az alábbi útvonalakon lehet megközelíteni a településeket:

A Nagykanizsa felől érkezők a 130-as jelzésű Balatonőszöd, Szólád M7 autópálya csomópontot használva érik el Kaposvárt, Balatonlellét, Balatonszemest és a környező településeket.

A Kaposvár felől érkezők szintén a 130-as jelzésű Balatonőszöd, Szólád M7 autópálya csomópont igénybe vételével tudnak Budapest irányába közlekedni.

A Budapest felől Kaposvár felé közlekedőket, valamint a Kaposvár irányából Nagykanizsa felé közlekedőket a 135-ös jelzésű M7 autópálya csomópont részleges lezárása nem érinti.

A munkálatok, illetve a forgalomkorlátozások miatti esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

 

 

2022. október