RÖVID IDŐRE LEZÁRJÁK A VÉCSEYVÖLGY UTCAI VASÚTI ÁTJÁRÓT EGERBEN

A 2504. j. út - Gárdonyi u. csomópontjának átépítési munkálatai befejeződtek, kisebb forgalomtechnikai munkálatok (közlekedési jelzőtábla kihelyezések, burkolati jelek felújító festése) még zajlanak.

A vasúti átjáró, illetve a környezetében a vasúti pálya átépítésre került, azonban az utolsó munkafázist, a jótállási vágányszabályozást még el kell végezni, ehhez 2022. november 7-én 16.00 órától 2022. november 8-án 06.00 óráig le kell zárni a Vécseyvölgy utcai vasúti átjárót.

Az átjáró környezetében lévő közutaknál egyéb ideiglenes forgalomkorlátozási munkák nem várhatóak, a vasúti átjárón viszont nem lehet sem gépjárművel, sem gyalogosan közlekedni.

A Noszvaj felől érkező forgalmat a belváros felé irányítják a Gárdonyi Géza – Bástya – Mekcsey István utcán keresztül, illetve a belváros felől is ez az útvonal (Mekcsey István – Bástya – Gárdonyi Géza u.) használható.

A fejlesztés a Technológiai és Ipari Minisztérium (jogelőd: Innovációs és Technológiai Minisztérium) megbízásából, a NIF Zrt. beruházásában hazai forrásból valósul meg.