MEGINDUL A BUSZKÖZLEKEDÉS AZ ARANYVÖLGY UTCÁN

Hamarosan régi-új útvonalán jár a 218-as autóbusz Óbuda térségében. A Budapesti Közlekedési Központ 2016. július 9. szombattól visszatereli a járatot a részben eredeti útvonalra. Így a 218-as, a 10-es út fejlesztése kapcsán kiépített Aranyvölgy utca beiktatásával a Bécsi út-Pomázi út-Aranyvölgy utca-Bécsi út nyomvonalon közlekedik majd, érintve az utazóközönség kényelmét szolgáló három új akadálymentes buszmegállót és […]

Tovább

ÁTADTUK A 10. SZ. FŐÚT ÚJ NYOMVONALÚ SZAKASZÁT

A most átadott fejlesztés keretében elkészült a Pomázi úti felüljáró, a 10. sz. főút új nyomvonala pedig a lakóházaktól távol fut. A ceremónián Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Budapest II. és III. kerületének országgyűlési képviselője elmondta: ezen beruházás során is példaértékű volt a kormány és a települési önkormányzatok együttműködése.

Tovább

ASZFALTOZÁS MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS A POMÁZI ÚTI FELÜLJÁRÓN

Aszfaltozzák a Pomázi úti felüljáró Aranyhegyi út felőli részét, ezért jelzőőrös irányítás mellett félpályás útlezárás lesz a hídon 2016. április 28-án éjszaka. A szakemberek csütörtök éjjel végeznek a munkálatokkal, így a beavatkozás miatti korlátozás a reggeli közlekedési csúcsidőszakot nem befolyásolja.

Tovább

SÁVSZŰKÍTÉS A 10. SZ. FŐÚTON

Az elkészült szalagkorlátok szabályozását végzik a szakemberek a 10. sz. főút Ürömi körforgalom és Kocsis Sándor utca közötti szakaszán 2016. április 23-án, szombaton. A munkavégzés 7:00 és 17:00 óra között sávszűkítés mellett zajlik.

Tovább

ASZFALTOZÁS MIATT SÁVSZŰKÍTÉS A POMÁZI ÚTI FELÜLJÁRÓN

Rugalmas aszfalttal töltik fel a Pomázi úti felüljáró Pomázi út felőli részénél a támfalak szegélyeit, ezért sávszűkítésre kell számítani a területen 2016. április 22-én, pénteken. A munkálatokat a szakemberek reggel 9:00, azaz a közlekedési csúcsidőszak után végzik.

Tovább

ASZFALTOZÁS A POMÁZI ÚTI FELÜLJÁRÓN

Befejezéséhez közeledik a Pomázi úti felüljáró építése. A szakemberek a következő munkafázisban, 2016. április 21-én, csütörtökön aszfaltozzák a támfalak szegélyközeit a felüljáró Pomázi út felőli rámpáján. A beavatkozás sávszűkítéssel jár. Az aszfaltozást a reggeli közlekedési csúcsidőszak, azaz 9 óra után végzik.

Tovább

ASZFALTOZÁS MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS A POMÁZI ÚTI FELÜLJÁRÓN

Aszfaltozzák a Pomázi úti felüljáró Bécsi út felőli részét, ezért jelzőőrös irányítás mellett félpályás útlezárás lesz a hídon 2016. április 14-én éjszaka. A szakemberek éjjel végeznek a munkálatokkal, így a beavatkozás miatti korlátozás a péntek reggeli közlekedési csúcsidőszakot nem befolyásolja.

Tovább

RÉSZLEGESEN MEGNYÍLIK A POMÁZI ÚTI FELÜLJÁRÓ

Birtokba vehetik a közlekedők 2016. április 4-től a 10. sz. főút fejlesztése keretén belül elkészült új, Pomázi úti felüljárót. Az első autó hétfő reggel 7 órakor hajthat fel a hídra. A közlekedők az Aranyhegyi út felől, jelzőlámpás szabályozás mellett, félpályán haladhatnak. A Pomázi út felől megszűnik a jelzőlámpa, ott két sávon bonyolódhat a forgalom. A […]

Tovább

ASZFALTOZÁS MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS AZ ARANYVÖLGYI ÚTON

Újabb látványos fázisához érkezett a 10. sz. főúton a Pomázi úti felüljáró építése. A szakemberek megkezdik az átkelő Aranyhegyi út felőli felhajtójának burkolatépítését, ezért 2016. március 29-től a munkálatok befejezéséig, azaz várhatóan április1-ig nem lehet behajtani az Aranyhegyi út-Aranyhegy lejtő csomópontjába. Javasoljuk az érintett terület lakóinak, hogy az Óvár utca, Aranyvölgy utca felé közlekedjenek.

Tovább

HUMUSZOLÁS MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS A 10. SZ. FŐÚTON

Az esőzések kimosták az oldaltöltést, ezért pótolják a humuszolást  március 23-tól a 10. sz. főút Ürömi körforgalom-Kocsis Sándor utca közötti részen. A munkálatokat szakaszokban, ahol szükséges, félpályás útlezárás mellett naponta reggel 9 órától, azaz a közlekedési csúcsidőszak után végzik. A szakemberek előre láthatóan április elejéig dolgoznak majd a területen.

Tovább