MÁR NÉGYSÁVOS ÚTON ÉRHETŐ EL SALGÓTARJÁN IS

Az utolsó két szakasszal befejeződött a nógrádi megyeszékhely és Hatvan között, több ütemben, összesen 53 kilométeren megvalósult fejlesztés. Salgótarján teljes hosszban négysávos úton közelíthető meg az M3 autópálya felől, így bekapcsolódott a hazai gyorsforgalmi hálózatba. A 21. sz. főút Nógrád megyei IV. és V. szakaszán, 11,3 kilométer hosszon a meglévő kétsávos utat bővítették négysávos kialakításúvá, az elkészült beruházást ma vehették birtokba az autósok.

Tovább

Befejeződött a 21. sz. főút Hatvan és Lőrinci közötti szakaszának bővítése

A Heves megyei szakaszon megépült új csomópontoknak köszönhetően jóval biztonságosabb lesz a közlekedés a kapcsolódó utak keresztezésénél. Az átadó ünnepségen jelen volt Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, Dr. Pajtók Gábor, Heves megye kormánymegbízottja és Juhász Zoltán, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgató-helyettese.

Tovább

Befejeződött a 21. sz. főút Szurdokpüspöki és Pásztó, valamint Pásztó és Mátraszőlős közötti szakaszok építése

A beruházásban felújították és szélesítették a nyomvályús, leromlott állapotú 2×1 sávos útszakaszokat, amelyek bővítésével és korszerűsítésével négy sávon kényelmesebben és biztonságosabban közlekedhetnek az autósok. Az átadó ünnepségen jelen volt Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, Balla Mihály, Nógrád megye fejlesztési biztosa, Szabó Sándor, Nógrád megye kormánymegbízottja és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

MEGKEZDŐDÖTT A 21. SZ. FŐÚT KÉT ÚJABB NÓGRÁD MEGYEI SZAKASZÁNAK ÉPÍTÉSE

Nógrád megyében a 21. sz. főúton újabb 11, 3 km hosszon kezdődhetnek meg a munkálatok. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos út fejlesztésével megvalósul Salgótarján és Nógrád megye bekötése az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A kivitelezési munkák kezdetekor Becsó Zsolt a Nógrád megyei térség országgyűlési képviselője és Kiss Boglárka a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. […]

Tovább