Holnap délután már az új bal pályán haladhat a közlekedés a 21-es sz. főút Heves megyei szakaszán

Megépült a bal pálya aszfalt kötőréteg szintig, így a kivitelező várhatóan holnap délután áttereli a forgalmat a részben újonnan megépült pályára. Ezt követően megkezdik a régi jobb pálya bontását. A kivitelezéssel érintett Heves megyei szakaszon Hatvan és Lőrinci között továbbra is 60km/h sebességkorlátozás lesz és előzési tilalom.

Tovább

Eredményes a 21. sz. főút újabb két Nógrád megyei szakaszára kiírt közbeszerzési eljárás

2017. I. negyedévében Nógrád megyében a 21. sz főúton újabb 11,3 km hosszan kezdődhetnek meg a munkálatok. Ez év nyarától a 21. sz. főúton közel 15 km hosszan Heves és Nógrád megyében folyik a munkavégzés. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba.

Tovább

DECEMBERBEN MÁR AZ ÚJ PÁLYÁN HALADHATNAK A KÖZLEKEDŐK A 21. SZ. FŐÚT NÓGRÁD MEGYEI SZAKASZAIN

A 21. sz. főúton közel 15 km hosszan Heves és Nógrád megyében folyik a munkavégzés. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba. Szurdokpüspöki és Pásztó között elkészült az új pálya, a forgalmat 2016. december 1-én, csütörtökön átterelik és megkezdik a főút jobb pályájának elbontását és az új pálya megépítését. Pásztó és Tar között legkésőbb 2016. december 12-ig megtörténik a forgalom átterelése.

Tovább

FOLYTATÓDIK A 21. SZ. FŐÚT FEJLESZTÉSE

Tovább bővítjük a 21. sz. főutat. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A mai napon megtartott ünnepélyes alapkőletételi rendezvényen részt vett Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, Balla Mihály, a térség fejlesztési biztosa, Becsó Zsolt, Nógrád megye országgyűlési képviselője és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

A TÉLI LEÁLLÁS UTÁN ÚJRA FOLYTATÓDIK A KIVITELEZÉS A 21-ES SZ. FŐÚT BŐVÍTÉSÉNÉL

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban 85% uniós és 15% hazai forrás segítségével közel 10 km hosszan 2×2 sávossá bővítjük a 21-es sz. főutat Nógrád és Heves megyében. A tavaly kora tavasszal indult kivitelezés előrehaladásáról Becsó Zsolt a térség országgyűlési képviselője, Nagy-Majdon József Bátonyterenye polgármestere és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs vezetője számoltak be. 

Tovább