Átadták a forgalomnak a 62. sz. főút Szabadegyháza-ipartelepet elkerülő szakaszát

Az elkerülő út megépítésével számottevően javul a közlekedésbiztonság színvonala, hosszú távon a fejlesztés javítja az érintett térségek életminőségét, környezeti állapotát és elérhetőségét. Az ünnepélyes átadó ünnepségen beszédet mondott Varga Gábor, a térség országgyűlési képviselője, Dr. Petrin László, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója és Kondrik Kornél, a NIF Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Tovább

Egy év múlva elkészül a 62. sz. főút Szabadegyháza-ipartelepet elkerülő szakasza

Már 5 éve használhatják az autósok a Perkátát elkerülő utat, 2015 júliusára pedig elkészült Seregélyes elkerülője is. A most megvalósuló 2,9 km hosszú szakasz megépítésével 2018 nyarára teljessé válik a 62. sz. főút rehabilitációja, a 11,5 tonnás burkolatmegerősítés fejlesztése. A kivitelezés indító sajtótájékoztatóján jelen volt Varga Gábor, a térség országgyűlési képviselője és fejlesztési biztosa, Dr. Simon László, Fejér megye kormánymegbízottja, Egriné Ambrus Andrea, Szabadegyháza polgármestere és Kiss Boglárka, a NIF Zrt. szóvivője.

Tovább

Megkezdődik a seregélyesi elkerülő út építése

Eredményes volt közbeszerzés eljárás, így a  munkálatok ősszel megkezdődhetnek és várhatóan 2015 nyarán befejeződhetnek. Az elkerülő megépítése tehermentesíteni fogja a forgalom hatásától Seregélyes belvárosát. A 62. sz. főút mellett fekvő Seregélyest egy új 2 x 1 sávos, 10,5 km hosszú út segítségével lehet majd elkerülni. A beruházás keretében az új nyomvonalon 3 db felüljáró épül: a […]

Tovább