Forgalmi rend változás a 83. sz. főút építéséhez kapcsolódóan

Az épülő 83 sz. 2×2 sávos főút Tét-Észak csomópontjában (Tét és Győrszemere között, Téthez közelebb) megkezdődtek a felüljáró kivitelezési munkái. A felüljáró elhelyezkedése miatt a jelenlegi 83-as főút egy szakaszát el kell bontani, ezért ideiglenes terelőút kiépítésére volt szükség az 54+441 és 54+991 szelvények között. A terelőút elkészült, 2021. szeptember 6-án 15.00 órától a forgalmat […]

Tovább

MEGKEZDŐDIK A MUNKA GYŐR-MÉNFŐCSANAKON, AZ ÚJ ÉLET ÚT TÉRSÉGÉBEN

A „83 sz. főút 2×2 sávos kialakítása Győr-Pápa között” elnevezésű projekt ütemezése alapján 2021. augusztus 02-án (hétfő) a 83-as úton Győr-Ménfőcsanak, Új Élet úti csomópont térségében megkezdődik a gáz-  víz- és szennyvízvezetékek kiváltása. Az építési helyszínek mindig az éppen aktuális közmű kiváltási munkáknak megfelelően kerülnek kitáblázásra, emiatt kérjük az arra közlekedőket, hogy a kihelyezett táblákat […]

Tovább

Befejeződött az M1 autópálya és a 83. sz. főút csomópontjának átépítése

Elkészült a 83. sz. főút Győr-Pápa közötti szakasz 2×2 sávra fejlesztésének első üteme. A beruházás befejezéséről Kara Ákos, infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár, Simon Róbert Balázs, országgyűlési képviselő, Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere és Mayer András, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese tartott sajtótájékoztatót.

Tovább

VISSZAADTÁK GYŐRBEN A FORGALOMNAK AZ M1 AUTÓPÁLYA ÉS A 83. SZ. FŐÚT CSOMÓPONTJÁT

Az ígéreteknek megfelelően Karácsony előtt újra használhatják az autósok az M1 autópálya és a 83. számú főút csomópontját. A körforgalmakat Kara Ákos, infokommunikációért és fogyasztóvédéemért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és Mayer András, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese adta vissza a forgalomnak.

Tovább

ELKEZDŐDÖTT GYŐRBEN AZ M1 AUTÓPÁLYA ÉS A 83. SZ- FŐÚT CSOMÓPONTJÁNAK ÁTÉPÍTÉSE

Ünnepélyes keretek között letették a 83. sz. főút Győr bevezető és Pápa – Győr közötti szakaszainak alapkövét. Az M1 autópálya és a 83. sz. főút csomópontjának átépítése után az érintett szakaszon gyorsabb lesz az áthaladás, biztonságosabbá válik az autópályára való fel- és lehajtás, valamint a bevezető szakasz közlekedése is.

Tovább