Indulnak a tavaszi munkálatok a dél-balatoni vasútvonalon

A téli leállást követően folytatódik a dél-balatoni vasút Szántód-Kőröshegy és Balatonszentgyörgy, illetve Fonyód – Kaposvár közötti szakaszán zajló átépítése. Márciustól Balatonföldvár és Balatonmáriafürdő között kell forgalmi rend változásokra számítani.

Tovább

FORGALMI REND VÁLTOZÁS A DÉL-BALATONON

A téli leállás előtti utolsó munkálatok zajlanak a dél-balatoni vasút Szántód-Kőröshegy és Balatonszentgyörgy, illetve Fonyód – Kaposvár közötti szakaszán. Év végéig Balatonbogláron, Balatonföldváron, illetve Öreglak – Lengyeltóti között kell forgalmi rend változásokra számítani.

Tovább

Forgalmi rend változás a Dél-Balatonon

Zajlik a dél-balatoni vasút Szántód-Kőröshegy és Balatonszentgyörgy, illetve Fonyód – Kaposvár közötti szakaszának fejlesztése. A közeljövőben Balatonlellén, Balatonbogláron és Fonyódon kell forgalmi rend változásokra számítani.

Tovább

Éjszakai munkavégzés és forgalmi rend változás a Dél-Balatonon

Tovább folytatódnak a korszerű nagygépes technológiával zajló munkálatok a dél-balatoni vasút Szántód-Kőröshegy és Balatonszentgyörgy közötti szakaszának felújítása kapcsán. A következő hetekben Balatonszárszó és Balatonboglár között kell forgalmi rend változásokra és éjszakai munkavégzésre számítani.

Tovább

Forgalmi rend változás a Dél-Balatonon

Zajlik a dél-balatoni vasút Szántód-Kőröshegy és Balatonszentgyörgy közötti szakaszának felújítása. A közeljövőben Balatonszárszó és Balatonboglár között kell forgalmi rend változásokra számítani.

Tovább

FOLYATÓDIK A DÉL-BALATONI VASÚTVONAL FELÚJÍTÁSA

Szeptemberben folytatódik a dél-balatoni vasútvonal korszerűsítése Szántód-Kőröshegy-Balatonszentgyörgy között, valamint Kaposvár-Fonyód vonalon. A fejlesztés kivitelezési munkálatai vágányzár mellett zajlanak. Mindkét vasútvonalon annak megfelelően ütemeztük a felújítási munkálatokat, hogy 2017 nyarán a menetrend szerinti vonatforgalom ismét megindulhasson a Balaton déli partján.

Tovább