Befejeződött a 21. sz. főút Hatvan és Lőrinci közötti szakaszának bővítése

A Heves megyei szakaszon megépült új csomópontoknak köszönhetően jóval biztonságosabb lesz a közlekedés a kapcsolódó utak keresztezésénél. Az átadó ünnepségen jelen volt Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, Dr. Pajtók Gábor, Heves megye kormánymegbízottja és Juhász Zoltán, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgató-helyettese.

Tovább

2018 NYARÁRA MEGÉPÜL AZ M25-ÖS AUTÓÚT ÉSZAKI ÜTEME A KAPCSOLÓDÓ BERUHÁZÁSOKKAL

Az M25 autóút – melynek része a mintegy 4 km hosszú északi ütem – fejlesztésének befejezését követően Eger bekapcsolódik az ország gyorsforgalmi hálózatába. Budapest és Eger között 15 perccel csökken a menetidő. Az M25 északi ütem alapkőletételi ünnepségén jelen voltak Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Nyitrai Zsolt, miniszterelnöki megbízott, Eger és […]

Tovább

FOLYTATÓDIK A 21. SZ. FŐÚT FEJLESZTÉSE

Tovább bővítjük a 21. sz. főutat. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A mai napon megtartott ünnepélyes alapkőletételi rendezvényen részt vett Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, Balla Mihály, a térség fejlesztési biztosa, Becsó Zsolt, Nógrád megye országgyűlési képviselője és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

A TÉLI LEÁLLÁS UTÁN ÚJRA FOLYTATÓDIK A KIVITELEZÉS A 21-ES SZ. FŐÚT BŐVÍTÉSÉNÉL

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban 85% uniós és 15% hazai forrás segítségével közel 10 km hosszan 2×2 sávossá bővítjük a 21-es sz. főutat Nógrád és Heves megyében. A tavaly kora tavasszal indult kivitelezés előrehaladásáról Becsó Zsolt a térség országgyűlési képviselője, Nagy-Majdon József Bátonyterenye polgármestere és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs vezetője számoltak be. 

Tovább