Szintet lép a Balatoni Bringakör

A jó idő beköszöntével egyre többen veszik elő a bringákat és tekernek hazánk kerékpárútjain.
Az elmúlt években jelentősen megnövekedett a kerékpározást, mint aktív turisztikai formát választók száma, ezért a NIF Zrt. beruházásában megvalósuló kerékpáros fejlesztések kiemelt jelentőséggel bírnak. Mind közül a leglátványosabb előrehaladást a 205 km hosszú Balatoni Bringakörön tapasztalhatják majd meg a kerékpározók az idei szezonban.

Tovább

Komplex kerékpáros hálózat épül a Tokaji borvidéken

A NIF Zrt. beruházásában tovább épül Tokaj kerékpáros hálózata. A Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék több települését is érintő útvonal összesen mintegy 19 km hosszú lesz, ahhoz pedig, hogy ez létrejöhessen, az első ütemben jelenleg egy 6,7 kilométeres szakasszal bővítik a részben elkészült hálózatot.

Tovább

Kerékpáros összeköttetés épül Lendvadedes-Dedeskecskés-Dolga Vas (Lendvahosszúfalu) között

A most épülő útszakaszok hozzájárulnak a magyarországi kerékpározható úthálózat bővüléséhez, a határmenti közlekedés fejlesztéséhez. Az alapkőletételi ünnepségén jelen volt Vigh László, Zala megye 1. sz. választókerületének országgyűlési képviselője, Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese és parlamenti államtitkára, Mag. Klemen Potisek, a Szlovén Köztársaság Infrastrukturális Minisztériumának államtitkára, Dr. Pál Attila, Zala megyei közgyűlés elnöke és Kondrik Kornél, a NIF Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Tovább