Ütemterv szerint halad a zalalövői elkerülő út építése

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. beruházásában 2014 év elején kezdődött a zalalövői elkerülő út építése. Zalalövőt a 86. sz. főút teljesen keresztül vágja. A településen naponta átlagosan 5363 db egységjármű halad át, melynek 60%-a nehézgépjármű. A 10,7 km hosszan új nyomvonalon épülő út tehermentesíti a várost a nagyarányú zaj- és légszennyezéstől, valamint lecsökkenti a jelenlegi jelentős torlódásokat.

Tovább

DUNAÚJVÁROS ÉS SZÉKESFEHÉRVÁR KÖZÖTT GYORSABBÁ ÉS BIZTONSÁGOSABBÁ VÁLT A KÖZLEKEDÉS

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megépült a 62. számú főút Seregélyes elkerülője és elkészült a 62. számú főút 11,5 tonnás burkolat megerősítése.  Az átadási ünnepségen részt vett Varga Gábor, a térség országgyűlési képviselője, Fejér megye fejlesztési biztosa, Horváth Sándor Seregélyes polgármestere és Kondrik Kornél, a NIF Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Tovább

Korszerű burkolat, szélesebb sávok és kerékpárút is épült Hatvan és Jászfényszaru között

Befejeződött a 32. sz. főút felújítása Hatvan és Jászfényszaru között. A 9,9 km hosszú 11,5 tonnás burkolaterősítést követően a felújított útszakaszon biztonságosabban közlekedhetnek az autósok. Az átadási ünnepségen részt vett Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára, Boldog István, Jász-Nagykun-Szolnok megye miniszteri biztosa, Pócs János, a térség országgyűlési képviselője és Pántya József, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

Elkészült a hatvani új vasúti felüljáró

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósult az új hatvani vasúti felüljáró, a 3.-21. sz. főúti csomópont biztonságos körforgalommá történő, valamint a 3. sz. főút belvárost érintő 1,1 km hosszú átépítése.

Tovább

MEGÚJUL AZ 5. SZ. FŐÚT BURKOLATA

Kényelmesebb és biztonságosabb lesz a haladás, az új, turbó körforgalomban pedig gyorsabban haladhatnak majd az autósok. A NIF Zrt. megkezdi az 5. sz. főút burkolat megerősítését célzó munkálatokat.

Tovább