Befejeződött a 21. sz. főút Hatvan és Lőrinci közötti szakaszának bővítése

A Heves megyei szakaszon megépült új csomópontoknak köszönhetően jóval biztonságosabb lesz a közlekedés a kapcsolódó utak keresztezésénél. Az átadó ünnepségen jelen volt Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, Dr. Pajtók Gábor, Heves megye kormánymegbízottja és Juhász Zoltán, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgató-helyettese.

Tovább

Holnap délután már az új bal pályán haladhat a közlekedés a 21-es sz. főút Heves megyei szakaszán

Megépült a bal pálya aszfalt kötőréteg szintig, így a kivitelező várhatóan holnap délután áttereli a forgalmat a részben újonnan megépült pályára. Ezt követően megkezdik a régi jobb pálya bontását. A kivitelezéssel érintett Heves megyei szakaszon Hatvan és Lőrinci között továbbra is 60km/h sebességkorlátozás lesz és előzési tilalom.

Tovább

ÜTEMTERV SZERINT HALAD A 21. SZ. FŐÚT NÓGRÁD ÉS HEVES MEGYEI SZAKASZAINAK FEJLESZTÉSE

A 21. sz. főút mindhárom szakaszán, közel 15 km hosszan Heves és Nógrád megyében folyik a munkavégzés. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A kivitelezés jelenlegi munkálatairól Becsó Zsolt a Nógrád megyei térség országgyűlési képviselője és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs igazgatója tartottak sajtótájékoztatót.

Tovább

Folyik a kivitelezés a 21. sz. főúton

A 21. sz. főút mindhárom szakaszán, közel 15 km hosszan Heves és Nógrád megyében gőzerővel folyik a munkavégzés. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A kivitelezés jelenlegi munkálatairól Szabó Zsolt, a Heves megyei térség országgyűlési képviselője, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs igazgatója tartottak sajtótájékoztatót. 

Tovább

FORGALOMKORLÁTOZÁS A 21. SZ. FŐÚTON

Gőzerővel zajlanak a munkálatok a négynyomúvá bővülő 21. sz. főút Nógrád és Heves megyei szakaszain. A szakemberek jelenleg túlnyomórészt földmunkákat végeznek: elkezdik a szállító utak lehajtóinak kialakítását, illetve a töltésmagasítást. Az építkezés miatt, a munkák jellegéből adódóan a térségben 60 kilométeres óránkénti sebességet megengedő korlátozás van érvényben. Kérjük az autósokat, hogy a csökkentett sebesség mellett […]

Tovább