Eredményt hirdettünk a Győr keleti elkerülő út III. ütemében

A három építési ütemben megvalósuló, összesen 13,4 km hosszú új nyomvonalon Győrt keletről elkerülő út az M1 autópályát fogja összekötni a 14. sz. főúttal. Az elkerülő út M1 autópálya és Vonal út közötti szakasza 2015 szeptemberére készült el, a Vonal út és az 1. sz. főút közötti ütemet karácsony előtt már használhatják a közlekedők.

Tovább

AZ R11-ES GYORSÚT ZSÁMBÉKOT KELETRŐL ELKERÜLŐ NYOMVONALA AZ ÁTMENŐ FORGALOM MEGSZÜNTETÉSÉVEL JÓVAL ELŐNYÖSEBB A ZSÁMBÉKIAKNAK

Az R11-es gyorsút mintegy 32 km hosszan közvetlen kapcsolatot teremt Esztergom és az M1 autópálya között. 2015. évben 2×1 sávos, 2×2 sávos főúttá bővíthető kiemelt főút tervezése során két nyomvonalváltozat készült, a Zsámbékot keletről és a Zsámbékot nyugatról elkerülő változattal. Az engedélyeztetés során a környezetvédelmi hatóság a Zsámbékot keletről elkerülő nyomvonalváltozat megvalósítását és tovább tervezését javasolta. A NIF Zrt. a tervezést végző Zsámbék Konzorciummal (Trenecon Kft., Via Futura Kft., Partner Kft.) forgalombecslés vizsgálatát kérte mindkét nyomvonalváltozat esetében.

Tovább

Koronaélen belül használható a győri keleti elkerülő út

A Győrt keletről elkerülő 4,4 km-es út megépítésével a győri ipari park megközelítése az M1 autópályáról könnyebbé és gyorsabbá vált. A Vonal útig tartó szakasz folytatásaként jövő tavasszal megkezdődik az 1. sz. főútig tartó, 3,8 km hosszú II. ütem kivitelezése is. A teljes elkerülő szakasz 2017 év végére készül el, megvalósítva ezzel az M1 autópálya és a 14. sz. főút összekötését egy új Mosoni-Duna híd létesítésével.

Tovább

MÁJUS 22-TŐL, MA ÉJSZAKA SÁVLEZÁRÁS A KIVITELEZÉS ALATT LÉVŐ M0 AUTÓÚT M1-M7 KÖZÖTTI SZAKASZÁN

Magasságkorlátozó kapuk bontási munkálatai miatt 2015. május 22-én, pénteken várhatóan 20:00 órától 05:00 óráig forgalomkorlátozás lesz az M0, M1-M7 közötti szakaszán két helyszínen. A forgalomkorlátozás mindkét irány esetében sávszűkítésekkel jár és a közútkezelő valamint rendőri irányítás mellett zajlik, a forgalmat egyszerre maximum 10 percig állítják meg. Kérjük az autósok türelmét és megértését. 

Tovább