MEGÉPÜLT MAKÓ ÚJ KÖRFORGALMÚ CSOMÓPONTJA

Befejeződött a 430. sz. főút és 4432. j. úti csomópont körforgalommá történő átépítése. A fejlesztés hatására lényegesen biztonságosabbá vált a közlekedés az arra járók számára. A helyszínen tartott záró sajtótájékoztatón felszólalt Farkas Éva Erzsébet, Makó város polgármestere, valamint Povázsai Pál, a NIF Zrt. projektiroda-vezetője.

Tovább

ÚJ KÖRFORGALMÚ CSOMÓPONT ÉPÜL MAKÓN

Átépül Makó egyik balesetveszélyes csomópontja a NIF Zrt. beruházásában. A 430. sz. főút és a 4432. j. út nagy forgalmat lebonyolító kereszteződése négyágú körforgalommá épül át, így 2022 nyarától biztonságosabbá válik a csomópont az ott közlekedők számára. A kivitelezéssel kapcsolatban Makón tartott sajtótájékoztatót Farkas Éva Erzsébet, Makó város polgármestere, valamint a NIF Zrt. projektiroda-vezetője Povázsai Pál.

Tovább

M43 autópálya 43. sz. főúti lekötése Makó térségében

  A beruházás az  M43 autópályát köti össze a 43. számú főúttal, Makót északról és keletről elkerülve. A projekt részeként korszerűsítettük a 4415. számú Hódmezővásárhely—Makó utat mintegy 1,1 km hosszan, két körforgalom épült, új nyomvonalon kialakítottuk a 4456. számú utat mintegy 4,5 km hosszan, Hódmezővásárhely—Makó vasútvonal felett új híd létesült. A teljes beruházás európai uniós és hazai források felhasználásával […]

Tovább