ÁTADTÁK A 471. SZ. FŐÚT HAJDÚSÁMSON- MEGYEHATÁR KÖZÖTTI SZAKASZÁT

A fejlesztés során új, megerősített, a korábbinál jóval nagyobb teherbírású burkolatot kapott a 471. sz. főút. A beruházás után a közlekedők biztonságosabban és gyorsabban érhetik el Hajdúsámsontól az országhatárt. Az átadó ünnepségen jelen volt Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Tasó László, Hajdú-Bihar megye 3. sz. választókerültének képviselője, a Miniszterelnökség államtitkára és Pántya József, a Nemzeti […]

Tovább

Megkezdődik a 471. sz. főút Hajdúsámson elkerülő építése

Új nyomvonalon, 2×1 sávon alakítjuk ki a 471. sz. főút Hajdúsámsont elkerülő útszakaszát. A 8,6 km hosszú szakasznak köszönhetően Hajdúsámson mentesül a városon keresztülhaladó nehéz-, és személygépjármű forgalom jelentős részétől. Az alapkőletételi ünnepségén beszédet mondott Tasó László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, Antal Szabolcs, Hajdúsámson polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

MEGKEZDŐDIK A 471. SZ. FŐÚT FELÚJÍTÁSA

Letették a több mint 16 kilométer hosszan megújuló 471. sz. főút alapkövét. Az ünnepélyes munkaindító ceremónián Tasó László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára elmondta: a beruházásnak köszönhetően jelentős mértékben javul a főút teherbírása, az új vonalvezetés, a szintbeni vasúti átjáró korszerűsítése és a körforgalmú csomópont létrehozása biztonságosabbá teszi a közlekedést.

Tovább