Befejeződött a 21. sz. főút Szurdokpüspöki és Pásztó, valamint Pásztó és Mátraszőlős közötti szakaszok építése

A beruházásban felújították és szélesítették a nyomvályús, leromlott állapotú 2×1 sávos útszakaszokat, amelyek bővítésével és korszerűsítésével négy sávon kényelmesebben és biztonságosabban közlekedhetnek az autósok. Az átadó ünnepségen jelen volt Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, Balla Mihály, Nógrád megye fejlesztési biztosa, Szabó Sándor, Nógrád megye kormánymegbízottja és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

MEGKEZDŐDÖTT A 21. SZ. FŐÚT KÉT ÚJABB NÓGRÁD MEGYEI SZAKASZÁNAK ÉPÍTÉSE

Nógrád megyében a 21. sz. főúton újabb 11, 3 km hosszon kezdődhetnek meg a munkálatok. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos út fejlesztésével megvalósul Salgótarján és Nógrád megye bekötése az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A kivitelezési munkák kezdetekor Becsó Zsolt a Nógrád megyei térség országgyűlési képviselője és Kiss Boglárka a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. […]

Tovább

DECEMBERBEN MÁR AZ ÚJ PÁLYÁN HALADHATNAK A KÖZLEKEDŐK A 21. SZ. FŐÚT NÓGRÁD MEGYEI SZAKASZAIN

A 21. sz. főúton közel 15 km hosszan Heves és Nógrád megyében folyik a munkavégzés. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba. Szurdokpüspöki és Pásztó között elkészült az új pálya, a forgalmat 2016. december 1-én, csütörtökön átterelik és megkezdik a főút jobb pályájának elbontását és az új pálya megépítését. Pásztó és Tar között legkésőbb 2016. december 12-ig megtörténik a forgalom átterelése.

Tovább

2×2 sávon Salgótarjánig

A 21. sz. főút mindhárom szakaszán, közel 15 km hosszan Heves és Nógrád megyében gőzerővel folyik a munkavégzés. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba.

Tovább

Salgótarján 15 perccel közelebb az M3 autópályához

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban közel 10 kilométer hosszan 2×2 sávossá bővítették a 21. sz. főutat Heves megyében Lőrinci, Apc, Zagyvaszántó, Nógrád megyében Jobbágyi és Szurdokpüspöki települések között.

Tovább