ÚJABB SZAKASZ KÉSZÜLT EL AZ M4 AUTÓÚTBÓL ABONY ÉS TÖRÖKSZENTMIKLÓS KÖZÖTT

A 27 kilométeres szakasz megépülésével Szolnok megközelítése gyorsabbá és biztonságosabbá válik, valamint a város mentesül az átmenő forgalom terhétől. Az átadó ünnepségen jelen volt Varga Mihály pénzügyminiszter, Földi László országgyűlési képviselő, Herczeg Zsolt országgyűlési képviselőjelölt, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

ÚJABB TISZÁT KERESZTEZŐ HIDAT TETTEK PRÓBÁRA

Rendben lezajlott a próbaterhelés az M4 gyorsforgalmi út új Tisza-hídjánál, a Szapáry hídon. 48 tehergépkocsi tesztelte a hídon bekövetkezett alakváltozásokat. Az adatok kiértékelése néhány héten belül megtörténik.

Tovább

JÓL HALADNAK AZ M4-ES AUTÓPÁLYA ABONY-TÖRÖKSZENTMIKLÓS KÖZÖTTI SZAKASZÁNAK KIVITELEZÉSI MUNKÁI

Szolnok térségében elkészült a 32. sz. Hatvan – Szolnok másodrendű főút M4 autóutat keresztező szakasza. A főút 67 kilométerszelvényének környezetében található korrekciós szakaszon két körforgalom, egy felüljáró és egy híd készült el, melyet a mai naptól teljes értékűen használhatnak a közlekedők. Az átadással egyidejűleg megszűnik a korábban bevezetett félpályás forgalomkorlátozás. A jelenleg épülő autópálya mintegy […]

Tovább

Forgalomelterelés a 4. számú főút törökszentmiklósi szakaszán

A gyorsforgalmi út Törökszentmiklósnál lévő végcsomópont építésének megkezdése miatt, 2021. június 24-től, várhatóan 6 hónapig forgalomelterelésre számíthatnak a 4. számú főút törökszentmiklósi szakaszán közlekedők. A Budapest felöl érkezők a főút 111 km szelvényétől, a Debrecen irányából érkezők a 114 km szelvénytől számíthatnak sebességkorlátozásra és forgalomterelésre. A terelésnél 60-40-20 km/ó sebességkorlátozás, valamint a menetidő megnövekedés várható. […]

Tovább

A HELYÉRE TOLJÁK A TISZA HIDAT AZ ÉPÜLŐ M4-ES ABONY-TÖRÖKSZENTMIKLÓS KÖZÖTTI SZAKASZÁN

Ütemtervnek megfelelően haladnak a munkák az M4 Abony (Kelet)-Törökszentmiklós (Nyugat) közötti szakaszán. Látványos eleméhez érkezett a beruházás, helyére tolják a Tisza híd szerkezetét Tiszapüspökinél. Az eseményhez kapcsolódóan Boldog István és Földi László országgyűlési képviselők, valamint Kiss Boglárka, a NIF Zrt. szóvivője tartottak sajtótájékoztatót.

Tovább