Vasárnap Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Kóka János közlekedési és gazdasági miniszter átadta az M6-os autópálya Érdi tető - Dunaújváros közötti 58,6 km-es szakaszát. Ez az első olyan útépítés beruházás, amely az állam és a magántőke közcélú együttműködésével valósult meg.

Tovább

Az M0 körgyűrű keleti szektorának hossza 26.5 km, mely az Európai Unió Kohéziós Alapjának támogatásával, 284 millió eurós beruházás keretében 2007. december végére épül meg. Az EU kiemelten kezeli a projekt kommunikálását, ezért széleskörű, többcsatornás kommunikációt valósít meg az Nemzeti Autópálya Zrt. annak érdekében, hogy messzemenően kiszolgálja az állampolgári igényeket.

Tovább

Az új autópálya-szakasz nagyobb kapacitást, könnyebb átjutási lehetőséget, nívósabb utazási szolgáltatásokat nyújt a fővárost elkerülő tranzitutazóknak, köztük a teherforgalom résztvevőinek, a családos utazóknak, valamint összeköti a sugárirányú gyorsforgalmi utakat.

Tovább

"Tegnap befejeződött az M7 autópálya Balatonkeresztúr – Nagykanizsa (170+700 – 206+200 km szelvények) közötti autópálya szakasz kivitelezésére kiírt, közbeszerzési eljárás."

Tovább

"2005. január 14-én elindult a hazai közúthálózat hibáinak bejelentésére szolgáló telefonon hívható országos „Kátyúvonal”. A „Kátyúvonal” a 06-80-404-404-es zöld számon bármely hálózatból ingyenesen hívható a nap 24 órájában."

Tovább