Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter megbízásából nyár közepétől három munkacsoport vizsgálta a gyorsforgalmi utak olcsóbb illetve korszerűbb megvalósításának lehetőségét. A munkacsoportokban részt vettek a Műegyetem, az UKIG, az Na zrt. a Magyar Útügyi Társaság és az ÁAK zrt. szakemberei is.

Tovább

A Budapestet elkerülő autóút első folytatását az új 4. sz. főút Vecsést és Üllőt elkerülő 12,5 km-es szakaszával egy időben, szombaton délután vehetik birtokba az utazók. A két szakasz építése 17 hónapot vett igénybe. Az M0 építése jövő tavasszal folytatódik.

Tovább

Eredményt hirdetett a Nemzeti Autópálya Rt. az M0 autóút keleti szektor 4.sz. főút és 31. sz. főút (42,2-48,9 km.sz.) közötti szakaszának kivitelezésére kiírt nyílt, közbeszerzési eljárásban.

Tovább

Az M6 épülő autópályával kapcsolatban kérhetnek felvilágosítást az érdekeltek, két új lakossági tájékoztató irodában, Bátaszéken és Szekszárdon.

Tovább

Aláírták az M8-M4 gyorsforgalmi út előkészítésére vonatkozó együttműködési megállapodást a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban.

Tovább