Ütemtervnek megfelelően haladnak a 37. sz. számú főút Gesztely – Szerencs közötti szakasz négysávossá bővítésének munkálatai. 2022. március 28-tól a forgalmat átterelik az újonnan épült jobb pályára, így megkezdődhet a bal pálya szélesítése, a lokális pályaszerkezet cseréje, az elválasztó sáv építése, illetve a régi hidak bontása. A beruházás előrehaladásáról tartott sajtótájékoztatót Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Koncz Zsófia, a térség országgyűlési képviselője és Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese.

ujabb-szakaszahoz-erkezett-a-37-sz-fout-bovitese

A 20. magyarországi Duna-híd épül Kalocsa és Paks között. A 2024 nyarára elkészülő beruházásnak köszönhetően Kalocsa és az M6 autópálya, valamint Kalocsa és Paks között a menetidő hozzávetőlegesen 15 percre csökken, mivel az új híd által egy 70 kilométeres kerülőút megtétele válik szükségtelenné. A munkák tavaly nyár óta tartanak. Jelenleg főként az alépítményi munkák zajlanak, de már készül a bal oldali hullámtéri híd acél felszerkezete is.

utemtervnek-megfeleloen-halad-a-kalocsa-paks-duna-hid-epitese
Tovább

A 31. sz. főúton megnövekedett személyi- és teherforgalom-, valamint a nem megfelelő geometriai kialakítások miatti, jelenlegi balesetveszélyes csomópontok az átépítést követően biztonságosabbá válnak és dinamikusabbá teszik a közlekedést. A beruházások indító sajtótájékoztatóján jelen volt Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Czerván György, a térség országgyűlési képviselője és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

balesetveszelyes-csomopontok-epulnek-at-korforgalomma-a-31-sz-fouton
Tovább

A Társaságunk beruházásában zajló fejlesztés egyike azon hajdúsági projekteknek, amelyek szilárd alapot teremtenek a gazdasági tekintetben dinamikusan fejlődő Hajdú-Bihar megye infrastrukturális korszerűsítéséhez. Az ünnepélyes átadó ünnepségen Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere és Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese vettek részt.

veget-ertek-az-m35-autopalya-354-sz-csomopontjanak-atepitesi-munkai
Tovább

Páty település elérése eddig csak jelentős kerülővel, Biatorbágyon vagy Zsámbékon keresztül történhetett meg az M1 autópályáról. A Sasfészek-tó pihenőhelynél új direkt bekötéssel egy új összekötő út épül, mely közlekedési, közlekedésbiztonsági, lakossági és gazdasági szempontból is kedvező. A beruházás alapkövét Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese, Menczer Tamás, külügyi államtitkár, Pest megye 2-es számú választókerületének FIDESZ-KDNP színeiben induló országgyűlési képviselőjelöltje, Székely László, Páty polgármestere, Tarjáni István, Biatorbágy polgármestere és Juhász Zoltán, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgató-helyettese tette le.

kozvetlen-bekotest-es-uj-osszekoto-utat-kap-paty-az-m1-autopalyarol
Tovább

Fél évvel az Ipolydamásd - Chľaba (Helemba) közötti határhíd kivitelezésének indulását követően újabb beruházást hajt végre a NIF Zrt. az Ipoly-folyón. Az épülő Ipoly-híd kapcsolatot teremt az Őrhalom és Ipolyvarbó (Vrbovka) között. A beruházás alapkövét Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere és Dušan Velič, szlovák beruházási, regionális fejlesztési és informatizációért felelős államtitkár közösen helyezték el Ipolyvarbón.

ujabb-hatarmenti-kapcsolat-letesul-magyarorszag-es-szlovakia-kozott

2022. március 16-án megkezdődnek a munkák a Vécseyvölgy utca – Gárdonyi utca csomópontjában. A beruházás keretében a város egyik forgalmas és balesetveszélyes csomópontját jelzőlámpás kereszteződéssé alakítják át. A fejlesztés részleteiről dr. Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár, Dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott, Heves megye 1. sz. egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje és Nagy Róbert Attila, a NIF Zrt. vezérigazgatója tartott sajtótájékoztatót.

megkezdodik-egerben-a-varallomas-melletti-keresztezodes-atepitese

Társaságunk beruházásában valósul meg a 471. sz. főút Debrecen belterületi szakaszának négysávosítása. A főút ezen szakaszát követő 4,5 km hosszú, 2x2 sávos külterületi, Hajdúsámsonig tartó szakaszát 2020 augusztusában adták át. Az induló projekt elkészültével a 471. sz. főút Hajdú-Bihar megyei szakaszának szinte egésze, vagyis több mint 30 km hosszú szakasza fog megújulni.

kezdetet-vette-a-471-sz-fout-1000-2850-km-szelvenyek-kozotti-szakaszanak-negynyomusitasa
Tovább