A NIF Zrt. beruházásában megvalósuló bicskei intermodális csomópont fejlesztési projekt munkálatai egy éve kezdődtek meg, a kül- és belterületi munkavégzés azóta is zavartalanul folyik. A kivitelezés haladásáról tartott sajtótájékoztatót Tessely Zoltán, országgyűlési képviselő, Bálint Istvánné, Bicske város polgármestere és Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese.

utemterv-szerint-haladnak-a-bicskei-intermodalis-csomopont-munkalatai-2
Tovább

Nagykőrösön, a Kálvin tér és Téglagyári út közötti mintegy 1 km-es útszakaszon várhatóan 2022.06.16 (csütörtök) és 06.24 (péntek) között burkolatfelújítási munkákat végez a kivitelező. Ez idő alatt a nappali órákban kb. 300 m hosszú szakaszokon félpályás forgalomirányításra kell számítani, továbbá a teljes időtartamban és szakaszon sebességkorlátozás és sávelhúzás lesz érvényben. Felhívjuk a figyelmet, hogy a […]

Az M44 gyorsforgalmi út Szentkirály- Lakitelek közötti szakasz építéséhez kapcsolódóan a 44 sz. főút 2020-ban mintegy 20 km hosszban felújításra került a 4625. j. Szolnok-Kiskunfélegyháza összekötő út (Lakitelek, vasúti átjáró) és a 4622 j. Kecskemét-Lakitelek összekötő út (Fekete Gólya Étterem) között 2022. június 20-tól a 44 sz. főút felújítása folytatódik a 4622 j. Kecskemét-Lakitelek összekötő […]

megkezdodik-a-44-sz-fout-ideiglenes-forgalomkorlatozassal-jaro-felujitasa-a-kecskemeti-bevezeto-szakaszon

Az M25-ös gyorsforgalmi út építéséhez kapcsolódóan 2018 nyarán készült el az Andornaktálya déli végén található körforgalom. Az átadás óta eltelt időszakban a tapasztalatok azt mutatták, hogy a biztonságosabb közlekedés érdekében a csomópontot ki kell világítani, így mind az autósok, mind pedig a kerékpárosok biztonságosabban közlekedhetnek a sötétedés utáni időszakban is a körforgalomban.

europai-szinten-is-egyedulallo-kozvilagitas-epult-ki-andornaktalyan

Ismét egy jelentős kapacitásbővítő fejlesztés valósult meg a NIF Zrt. beruházásában Debrecen városában. A Nyíl utca - Hadházi úti csomópont átépítésével és a Bem téren kialakított jobbra kanyarodó sávokkal a város egyik legveszélyesebb gócpontja vált biztonságosabbá, így az áthaladó autós forgalomban minőségi javulások várhatók. A beruházás záró sajtótájékoztatóján Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere és Juhász Zoltán, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgató-helyettese tartottak beszédet.

veget-ertek-debrecenben-a-33-sz-fout-nyil-utca-hadhazi-uti-csomopont-atepitesi-munkalatai

Két esztendeje kezdődtek azok a munkálatok, melynek nyomán új közúti vezetés létesül Bánhida és Sárberek városrészek között. A Tatabányát kettészelő, forgalmas vasúti pálya alatt jövő tavasztól lehet majd átkelni a most épülő, közel 1 kilométeres útszakaszon. A bruttó 6,979 milliárd Forintos költségvetésű beruházás jelenlegi állapotáról sajtótájékoztatón számoltak be. TOP támogatás: 3 377 705 733 Ft (100%-os támogatási intenzitás), Modern Városok Program: 3 250 983 842 Ft, Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata: 351 258 085 Ft.

jovo-tavasszal-mar-aluljaro-koti-ossze-banhidat-sarberekkel
Tovább

Veszprémben a 8. sz. főút Litéri és Füredi csomópontja között a NIF Zrt. beruházásában megvalósuló projekt építési munkálatai során a közlekedők az elkövetkező időszakban továbbra is ideiglenes forgalomkorlátozásokra és terelésekre számíthatnak. Ehhez kapcsolódóan a 8. sz. és a 82. sz. főút összekötésének megvalósítása során a 82. sz. főúton is nagyobb mértékű terelések várhatóak.