M8 autópálya dunaújvárosi Duna-híd és csatlakozó szakaszai

Az M8 autópálya tárgyi szakasza Dunaújváros térségében a Duna-folyam feletti új híd és csatlakozó szakaszainak megépítésével lehetővé tette mindkét oldalon az M8 további fejlesztésének lehetőségét. Alternatív lehetőséget biztosít a főváros és térsége tehermentesítésére.

Tovább

M0-M1 csomópont infrastruktúrális fejlesztése

A projekt feladata az M0 autóút déli szektor M1-M7 közötti szakasz 2x3 sávra történő bővítése, 26 cm vastag betonpályaszerkezet kialakításával. További feladat a bal pálya megépítésével párhuzamosan a meglévő jobb pálya aszfalterősítő réteggel történő ellátása.

Tovább

M70 Letenye-Tornyiszentmiklós országhatár közötti szakasz bővítése

Az M70 autóút esetében a kiépítés jelenleg váltakozó keresztmetszeti kialakítású, Letenye és Tornyiszentmiklós között meglévő autóút 2x5 km hosszú 2x1 forgalmi sávos szakaszának 2x2 forgalmi sávra történő bővítése, valamint a „Tornyiszentmiklósi pihenőhely” megnyitásához szükséges közmű, magasépítési létesítmények megvalósítása a fő feladat. A kedvezményezett neve, projekt címe: NIF Nemzeti …

Tovább

M31 autópálya

Megépült 2x2 sávos autópálya, mindkét oldalon üzemi (leálló) sávval, hézagaiban vasalt beton burkolattal. Az autópálya összeköti az M0 autóutat az M3 autópálya Gödöllő térségi szakaszával, ezáltal a tranzitforgalomtól tehermentesíti az M0 autóút Nagytarcsa-Csömör, illetve az M3 autópálya Budapest-Gödöllő közötti szakaszait.

Tovább