Hídgerendák beemelése miatt éjszakai forgalomkorlátozás az M4 autóút Cegléd-Abony közötti szakaszán

A szakaszon az Újszilvás felé tartó 3119 j. út főpálya feletti átvezetéséhez szükséges híd gerendáit 2019. augusztus 12-én emelik a helyére. Forgalomkorlátozásra is számíthatnak a közlekedők.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy augusztus 12-én, 17:00 órakor kezdődik meg a jobb oldali, forgalomtól elzárt pályán az Újszilvás felé vezető 3119 j. út átemeléséhez szükséges híd 16 db hídgerendájának beemelése. A munkálatok itt nem járnak forgalomkorlátozással.

A munkálatokat a bal oldali, forgalom alatt lévő pályán a forgalom lehető legkisebb zavarása érdekében az éjszakai időszakban végzik. A 16 db tartógerenda beemelését este 22:00 órakor kezdik meg és várhatóan másnap reggel 05:00 óráig befejezik. A közlekedőknek arra kell számítani, hogy szakaszos, egész pályás lezárás lesz minden gerenda beemelésekor, mintegy 20-25 perces időtartamban.

Kérjük, az arra közlekedők türelmét és fokozott figyelmét!

A beruházás az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban valósul meg hazai forrás felhasználásával.