Biztonságosan az 53. sz. főúton az országhatárig

Az 53. sz. főút 11,5 tonnás burkolatmegerősítésével és szélesítésével biztonságosabbá vált az autósok és nehézgépjárművek közlekedése az országhatártól az 55. sz. főútig. Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár elmondta: az elmúlt években országszerte közel 850 kilométeren mentek végbe hasonló beruházások. A teljes hossz több mint tizedén, 95 kilométeren elvégzett munkálatok Bács-Kiskun megye útjainak állapotát javították.

Tovább

Megkezdődtek a 8. sz. főút Szemenye-Vasvár közötti szakaszának 11,5 tonnás burkolat megerősítési, korszerűsítési és kivitelezési munkái

A 8. sz. főút jelen tervezési szakaszán a cél a pályaszerkezet alkalmassá tétele a növekvő megengedett tengelyterhelés károsodás nélküli elviselésére, a csomópontok forgalombiztonságának növelése, a vízelvezetés javítása, valamint a tervezési területen lévő közúti hidak korszerűsítése.

Tovább

Biztonságosabbá válik a 86-os főút

Megkezdődött a 86. sz. főút Körmend és Egyházasrádóc közötti szakaszának 11,5 tonnás tengelyterhelésre történő burkolaterősítése és előzési szakasz építése.

Tovább