Mától már kerékpárral is el lehet érni a Balatont a fővárosból

A mai nappal átadták a Budapest-Balaton (BUBA) kerékpáros útvonal újabb szakaszát, így Budapestről már kerékpárral is elérhető a „magyar tenger”. A szakasz ünnepélyes átadóján jelen volt Szentkirályi Alexandra, Magyarország Kormányának szóvivője, Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős államtitkár, Vargha Tamás, Fejér megye 1. sz. választókerületének országgyűlési képviselője, Dr. Kontrát Károly, Veszprém megye 2. sz. választókerületének országgyűlési képviselője és Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese.

Tovább

Újabb szakasszal bővült a BUBA

Nem kellett sokat várniuk a bringásoknak, hogy újabb szakaszon kerékpározhassanak a Budapest-Balaton (BUBA) kerékpáros útvonalon. Az első szakaszt a főváros és Etyek között helyezték forgalomba június 17-én, a mai naptól pedig már egészen a Velencei-tóig lehet eljutni kerékpárúton.

Tovább

Befejezték a Budapest és Etyek közötti kerékpáros útszakasz építésének munkálatait

Látványos előrehaladásnak örülhetnek a bringások a Budapest-Balaton (BUBA) kerékpárútvonalon, hiszen befejezték a Budapest-Etyek közötti szakasz építési munkálatainak utolsó fázisát is.
A projekt záróeseményén jelen volt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős államtitkár, Menczer Tamás, Pest megye 2. sz. választókerületének országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán, Fejér megye 3. sz. számú választókerületének országgyűlési képviselője, valamint Juhász Zoltán, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgató-helyettese.

Tovább