ÁTADTÁK A FERTŐDI ESTERHÁZY- KASTÉLYT ELKERÜLŐ ÚT ÚJ NYOMVONALÁT

A megépült új útnak köszönhetően szépül a város is, hiszen felszabadul a kastély előtti terület és megvalósul a Gránátos ház közvetlen összeköttetése a főépülettel, a nehézgépjárművek pedig innentől kezdve nem használhatják ezt az útszakaszt. Az átadó ünnepségen beszédet mondott Barcza Attila, a térség országgyűlési képviselője, Bognár Zoltán, Fertőd polgármestere és Nagy Róbert, a NIF Zrt. vezérigazgatója.

Tovább

Letették a Nyíregyháza, Mező utca csomópont alapkövét

Az átépítés után javulni fog a Mező utcai kereszteződés áteresztő képessége. A közlekedők gyorsabban és biztonságosabban érhetik majd el Nyíregyháza belvárosát. Az alapkőletételi ünnepségen részt vett Petneházy Attila, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1. sz. választókerületének képviselője, Dr. Vinnai Győző, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. sz. választókerületének képviselője, Dr. Polgári András, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Szabó István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés alelnöke, Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

TELJES HOSSZÁBAN MEGÚJULT A 31. SZ. FŐÚT HEVES MEGYEI SZAKASZA

Megújult, korszerűbbé és biztonságosabbá vált a 31. sz. főút teljes Heves megyei szakasza. A beruházás elkészültét ünneplő átadó ünnepségen Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára kiemelte: európai színvonalú fejlesztés valósult meg a megyében

Tovább

Biztonságossá vált a Palánki úti csomópont

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. uniós források segítségével, a „Balesetveszélyes csomópontok átépítése” projekt keretén belül átépítette a szekszárdi, 56. sz. főút – 5112. számú összekötő út – Palánki út körforgalmi csomópontot. Az új körforgalmú csomópont átadása kapcsán rendezett sajtótájékoztatón részt vett Horváth István országgyűlési képviselő, Ács Rezső Szekszárd polgármestere és Kardos Gábor, a NIF Zrt. műszaki igazgatója

Tovább

MEGÚJUL AZ 5. SZ. FŐÚT BURKOLATA

Kényelmesebb és biztonságosabb lesz a haladás, az új, turbó körforgalomban pedig gyorsabban haladhatnak majd az autósok. A NIF Zrt. megkezdi az 5. sz. főút burkolat megerősítését célzó munkálatokat.

Tovább