ÁTADTÁK AZ M8 (M80) AUTÓÚT KÖRMEND-RÁBAFÜZES KÖZÖTTI SZAKASZÁT

A NIF Zrt. beruházásában 2018 tavaszán kezdődtek meg és most fejeződtek be az M8-as autóút (az út módosított számozása M80) osztrák határig tartó, 2×1 sávos, közel 29 kilométeres szakaszának munkálatai. A fejlesztés elősegíti a régió gazdasági fellendülését, megteremti a biztonságos és gyors közlekedés feltételeit, hozzájárul a magyar-osztrák határkapcsolat dinamikus fejlődéséhez.

Tovább

Gyorsforgalmi útszakaszt helyeztek forgalomba a Nyugat-Dunántúlon

A NIF Zrt. beruházásában 2018 tavaszán kezdődtek meg az M8-as autóút 2×1 sávos 28,9 km-es szakaszának munkálatai. A mai napon átadták az osztrák határhoz közelebbi szakaszt. Az eseményen részt vett V. Németh Zsolt kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztos, a térség országgyűlési képviselője, Huszár Gábor, Szentgotthárd polgármestere, Pékó Tamás, Rönök polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

Új körforgalmú csomópont épül az M8 autóút Körmend-Rábafüzes közötti szakaszának részeként

A NIF Zrt. beruházásában 2018 tavaszán kezdődtek meg az M8 autóút Körmend-Rábafüzes közötti 2×1 sávos, 28,9 km-es szakaszának munkálatai. A projekt részeként körforgalommá alakítják át a 8. sz. főút – 8707 j. országos összekötő út (Berki út) jelenlegi osztályozós csomópontját, amelynek kivitelezési munkái elindultak. A kivitelezés részleteiről a helyszínen tartott sajtótájékoztatót V. Németh Zsolt, a […]

Tovább

LETETTÉK AZ M8 AUTÓÚT KÖRMEND-RÁBAFÜZES ORSZÁGHATÁR SZAKASZ ALAPKÖVÉT

A 2021 elejéig megépülő szakasz 110 km/h tervezési sebességének is köszönhetően nő a közlekedés színvonala és biztonsága, javul a régió versenyképessége. A beruházás alapkövét Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára, a terület országgyűlési képviselője, Bebes István, Körmend polgármestere és Mayer András, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese tették le 2018. március 8-án.

Tovább

Biztonságosabbá válik a 86-os főút

Megkezdődött a 86. sz. főút Körmend és Egyházasrádóc közötti szakaszának 11,5 tonnás tengelyterhelésre történő burkolaterősítése és előzési szakasz építése.

Tovább