ÚJABB SZAKASZ KÉSZÜLT EL AZ M4 AUTÓÚTBÓL ABONY ÉS TÖRÖKSZENTMIKLÓS KÖZÖTT

A 27 kilométeres szakasz megépülésével Szolnok megközelítése gyorsabbá és biztonságosabbá válik, valamint a város mentesül az átmenő forgalom terhétől. Az átadó ünnepségen jelen volt Varga Mihály pénzügyminiszter, Földi László országgyűlési képviselő, Herczeg Zsolt országgyűlési képviselőjelölt, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

ÚJABB TISZÁT KERESZTEZŐ HIDAT TETTEK PRÓBÁRA

Rendben lezajlott a próbaterhelés az M4 gyorsforgalmi út új Tisza-hídjánál, a Szapáry hídon. 48 tehergépkocsi tesztelte a hídon bekövetkezett alakváltozásokat. Az adatok kiértékelése néhány héten belül megtörténik.

Tovább

JÓL HALADNAK AZ M4-ES AUTÓPÁLYA ABONY-TÖRÖKSZENTMIKLÓS KÖZÖTTI SZAKASZÁNAK KIVITELEZÉSI MUNKÁI

Szolnok térségében elkészült a 32. sz. Hatvan – Szolnok másodrendű főút M4 autóutat keresztező szakasza. A főút 67 kilométerszelvényének környezetében található korrekciós szakaszon két körforgalom, egy felüljáró és egy híd készült el, melyet a mai naptól teljes értékűen használhatnak a közlekedők. Az átadással egyidejűleg megszűnik a korábban bevezetett félpályás forgalomkorlátozás. A jelenleg épülő autópálya mintegy […]

Tovább

A HELYÉRE TOLJÁK A TISZA HIDAT AZ ÉPÜLŐ M4-ES ABONY-TÖRÖKSZENTMIKLÓS KÖZÖTTI SZAKASZÁN

Ütemtervnek megfelelően haladnak a munkák az M4 Abony (Kelet)-Törökszentmiklós (Nyugat) közötti szakaszán. Látványos eleméhez érkezett a beruházás, helyére tolják a Tisza híd szerkezetét Tiszapüspökinél. Az eseményhez kapcsolódóan Boldog István és Földi László országgyűlési képviselők, valamint Kiss Boglárka, a NIF Zrt. szóvivője tartottak sajtótájékoztatót.

Tovább

ÚJABB SZAKASZ KÉSZÜLT EL AZ M4 GYORSFORGALMI ÚTBÓL

17,6 kilométeres szakasszal bővült az M4 gyorsforgalmi út. A Cegléd és Abony közötti rész megépülésével Szolnok még közelebb kerül a fővároshoz, és biztonságosabb lesz a közlekedés. Az átadó ünnepségen beszédet mondott Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Földi László, Pest megye 12. sz. választó-kerület országgyűlési képviselője, Kállai Mária, Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. sz. választókerület országgyűlési képviselője, Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere és Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese.

Tovább

FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ AZ M4-ES GYORSFORGALMI ÚT CEGLÉD-ABONY SZAKASZÁN

Csütörtökön délelőtt, 2020. július 23-án átadják a forgalomnak az M4-es gyorsforgalmi út Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában elkészült Cegléd-Abony közötti szakaszát, a 73-as és a 91-es kilométerszelvények között. Az átadáshoz kapcsolódóan a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2020. július 22-én, szerda reggeltől 2020. július 23-a, csütörtök délelőttig, a végleges forgalmi rend kialakítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozást vezet be a térségben.

Tovább

ÚJABB TERELÉSEK AZ M4 GYORSFORGALMI ÚT ÉPÍTÉSÉNÉL, CEGLÉD ÉS ABONY KÖZÖTT

Az M4 gyorsforgalmi út Cegléd-Abony közötti szakaszának kivitelezési munkái miatt szükséges a forgalom átvezetése a 4. sz. főút (a leendő M4 gyorsforgalmi út) jobb pályájáról az új bal pályára, az Abony, nyugat csomópontban, a 401. sz. főút új kapcsolatát jelentő műtárgyra és a megvalósított csomóponti ágakra, az Abony, észak csomópontban, a 3122 j. út összeköttetését […]

Tovább