SAJTÓBEJÁRÁST TARTOTTAK AZ M76 ÉPÍTÉSÉNÉL

Már a Zalaegerszeg bevezető út jobb pályáját építi a kivitelező Alsónemesapáti környékén. A munkák aktuális állásról Balaicz Zoltán, zalaegerszegi polgármester, Vígh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, Mórocz József, a Magyar Közút Zrt. zalaegerszegi igazgatója és Kiss Boglárka, a NIF Zrt. szóvivője tartott sajtóbejárással egybekötött tájékoztatót.

Tovább

Kerékpárutat zárnak le az M76 építése kapcsán Balatonszentgyörgynél

Az M76 építése kapcsán 2019. augusztus 5-én lezárják a Balatonszentgyörgy, Gulya csárda és a Balatonberény bekötőút mellett futó Balatoni Bringakör közötti kerékpárutat. A lezárásra azért kerül sor, mert a kerékpárút forgalmát a balatonszentgyörgyi különszintű csomópont környezetében, közlekedésbiztonsági okokból nem lehet a 76. sz. főút új nyomvonalára terelni. A kivitelező 2019. augusztus 5-én megkezdi a meglévő […]

Tovább

JÓ ÜTEMBEN HALAD AZ M76-OS ÉPÍTÉSE

Két ütemben folyik munkavégzés az M76 autóút építésénél. Az I. ütem az M7 autópálya Holládi csomópont és Balatonszentgyörgy közötti szakasz, míg a II. ütem a Balatonszentgyörgy és Fenékpuszta közötti szakasz. Az aktuálisan zajló munkákról Vígh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos és Kiss Boglárka, a NIF Zrt. szóvivője tartott sajtótájékoztatót.

Tovább

Letették az M76 gyorsforgalmi út Zalaegerszeg – M7 autópálya közötti szakaszának alapkövét

A fejlesztésnek köszönhetően Zalaegerszeg 2×2 sávos úttal csatlakozik majd az ország gyorsforgalmi úthálózatához. Az alapkőletételi ünnepségen beszédet mondott Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere, Horváth István, megyei jogú városok fejlesztésének koordinációjáért felelős államtitkár, Mosóczi László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Vigh László, Zala megye 1. sz. választókerületének országgyűlési képviselője, Manninger Jenő, Zala megye 2. sz. választókerületének országgyűlési képviselője, és Mayer András, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese.

Tovább