Befejeződött a 21. sz. főút Szurdokpüspöki és Pásztó, valamint Pásztó és Mátraszőlős közötti szakaszok építése

A beruházásban felújították és szélesítették a nyomvályús, leromlott állapotú 2×1 sávos útszakaszokat, amelyek bővítésével és korszerűsítésével négy sávon kényelmesebben és biztonságosabban közlekedhetnek az autósok. Az átadó ünnepségen jelen volt Homolya Róbert, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, Balla Mihály, Nógrád megye fejlesztési biztosa, Szabó Sándor, Nógrád megye kormánymegbízottja és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

MEGKEZDŐDÖTT A 21. SZ. FŐÚT KÉT ÚJABB NÓGRÁD MEGYEI SZAKASZÁNAK ÉPÍTÉSE

Nógrád megyében a 21. sz. főúton újabb 11, 3 km hosszon kezdődhetnek meg a munkálatok. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos út fejlesztésével megvalósul Salgótarján és Nógrád megye bekötése az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A kivitelezési munkák kezdetekor Becsó Zsolt a Nógrád megyei térség országgyűlési képviselője és Kiss Boglárka a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. […]

Tovább

Eredményes a 21. sz. főút újabb két Nógrád megyei szakaszára kiírt közbeszerzési eljárás

2017. I. negyedévében Nógrád megyében a 21. sz főúton újabb 11,3 km hosszan kezdődhetnek meg a munkálatok. Ez év nyarától a 21. sz. főúton közel 15 km hosszan Heves és Nógrád megyében folyik a munkavégzés. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba.

Tovább

FOLYTATÓDIK A 21. SZ. FŐÚT FEJLESZTÉSE

Tovább bővítjük a 21. sz. főutat. A korszerűsítés célja, hogy az új, 2×2 sávos úttal bekössük Salgótarjánt és Nógrád megyét az országos gyorsforgalmi úthálózatba. A mai napon megtartott ünnepélyes alapkőletételi rendezvényen részt vett Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, Balla Mihály, a térség fejlesztési biztosa, Becsó Zsolt, Nógrád megye országgyűlési képviselője és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

A TÉLI LEÁLLÁS UTÁN ÚJRA FOLYTATÓDIK A KIVITELEZÉS A 21-ES SZ. FŐÚT BŐVÍTÉSÉNÉL

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásban 85% uniós és 15% hazai forrás segítségével közel 10 km hosszan 2×2 sávossá bővítjük a 21-es sz. főutat Nógrád és Heves megyében. A tavaly kora tavasszal indult kivitelezés előrehaladásáról Becsó Zsolt a térség országgyűlési képviselője, Nagy-Majdon József Bátonyterenye polgármestere és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs vezetője számoltak be. 

Tovább