TELJES SZÉLESSÉGÉBEN HASZNÁLHATÓ A 48. SZ FŐÚT DEBRECEN ÉS NYÍRÁBRÁNY KÖZÖTT

A főút 11,5 tonnás burkolatmegerősítésének és szélesítésének köszönhetően a közlekedők modern és biztonságos körülmények között használhatják az átépített útszakaszt. A záró eseményen jelen volt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Tasó László, Hajdú-Bihar megye 3. sz. országgyűlési egyéni választókerület országgyűlési képviselője, Dr. Pósán László, Hajdú-Bihar megye 2. sz. országgyűlési egyéni választókerület országgyűlési képviselője, Ménes Andrea, Vámospércs polgármestere, Nagy Lajos, Nyírábrány polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

Kerékpárút épült a keleti országhatárnál

A 48. sz. főút felújításával párhuzamosan, a meglévő szentannapusztai útcsatlakozásig tartó kerékpárúthoz kapcsolódva 3,7 kilométeres kerékpárutat alakítottak ki Vámospércs és Nyírábrány között. Tasó László, a térség országgyűlési képviselője, Ménes Andrea Vámospércs polgármestere, Nagy Lajos Nyírábrány polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója tartott sajtótájékoztatót az elkészült kerékpárútról és a főút folyamatban lévő munkálatairól.

Tovább

Elkészült a 48. sz. főút Vámospércs belterületi szakaszának felújítása

A 48. sz. főút 11,5 tonnás burkolatmegerősítésével és szélesítésével 2021 tavaszától biztonságosabbá válik az autósok és tehergépjárművek közlekedése a hajdú-bihari megyeszékhely és az országhatár között. Tasó László, a térség országgyűlési képviselője, Ménes Andrea, Vámospércs polgármestere és Kiss Boglárka, a NIF Zrt. szóvivője sajtótájékoztatót tartott a beruházás vámospércsi szakaszának átadásáról.

Tovább

MEGKEZDŐDÖTT A 48. SZ. FŐÚT DEBRECEN ÉS NYÍRÁBRÁNY KÖZÖTTI SZAKASZÁNAK FEJLESZTÉSE

A 48. sz. főút 11,5 tonnás burkolatmegerősítésével és szélesítésével biztonságosabbá válik az autósok és nehézgépjárművek közlekedése a hajdú-bihari megyeszékhely és az országhatár között. A beruházás alapkövét Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Tasó László, a térség országgyűlési képviselője, Ménes Andrea, Vámospércs polgármestere, Nyíri Béla, Nyírábrány polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója tették le 2019. április 24-én.

Tovább