2019 végére teljessé válik Nyíregyháza nyugati elkerülője

Ezzel a két, új nyomvonalú 2×1 sávos szakasszal válik teljessé a 338. sz. főút megyeszékhely nyugati elkerülője, mentesítve a belvárost a nehézgépjármű forgalomtól. Az alapkőletételi ünnepségen részt vett Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár, Dr. Vinnai Győző, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. sz. választókerületének képviselője és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

ÁTADTÁK A NYÍREGYHÁZA, MEZŐ UTCAI CSOMÓPONTOT

Határidőre elkészült Nyíregyháza Mező utcai csomópontja. A beruházásnak köszönhetően a csomópontban megszűnt a torlódás, a lámpák fázisideje alatt a forgalmi sávok kiürülnek. Az átadó ünnepségen jelen volt Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Petneházy Attila, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1. sz. választókerületének képviselője, Dr. Vinnai Győző, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. sz. választókerületének képviselője, Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

Már egybefüggő kerékpárúton tekerhetünk el Tokajtól Nyíregyházáig

Az idén összesen 21,5 km hosszan megépített szakaszoknak köszönhetően most már megszakítás nélküli, a gépjárműforgalomtól elzárt kerékpárút köti össze Tokajt és Nyíregyházát. Az átadó ünnepségen részt vett Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter, Révész Máriusz, kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos, Dr. Vinnai Győző, a térség országgyűlési képviselője és Mayer András, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese.

Tovább

Letették a Nyíregyháza, Mező utca csomópont alapkövét

Az átépítés után javulni fog a Mező utcai kereszteződés áteresztő képessége. A közlekedők gyorsabban és biztonságosabban érhetik majd el Nyíregyháza belvárosát. Az alapkőletételi ünnepségen részt vett Petneházy Attila, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1. sz. választókerületének képviselője, Dr. Vinnai Győző, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. sz. választókerületének képviselője, Dr. Polgári András, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Szabó István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés alelnöke, Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója.

Tovább

Megnyílik a közlekedők előtt a Nyíregyháza elkerülő második szakasza is

A 338. sz. főút Nyíregyháza nyugati elkerülő szakasz II. ütemének megépítése az M3 autópálya és a 36. sz. főút között teremt kapcsolatot egy új autópálya-csomóponton keresztül. Az autósok már egy éve használhatják az elkerülő út első, 2,2 km hosszú szakaszát, ami a Kálmánházi úttal köti össze a sztrádát.

Tovább

Megkezdődött a Nyíregyháza elkerülő II. ütemének építése

A Nyíregyháza  nyugati elkerülő út I. ütemét az M3 autópálya és 3317. j. út közötti szakaszt 2014. október 31-én forgalomba helyeztük. Az elkerülő út 4,5 km hosszú szakaszának megépítésével az M3 autópálya és a 36. sz. főút között teremt kapcsolatot egy új autópálya-csomóponton keresztül.

Tovább