NYÁRON MÁR HASZNÁLHATJÁK AZ AUTÓSOK A SZÉKESFEHÉRVÁRI NYUGATI ELKERÜLŐ UTAT

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. beruházásában 2014-ben kezdődött a székesfehérvári elkerülő út építése. A kivitelezés befejező munkálatairól dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Törő Gábor országgyűlési képviselő, Brájer Éva, Maroshegy és Szigli István, Feketehegy-Szárazrét önkormányzati képviselője, valamint Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs igazgatója tartottak helyszínbejárással egybekötött sajtótájékoztatót.

Tovább

A Közlekedési Múzeum gyűjteményét gazdagítja a vasgombos Integra

A NIF Zrt. kérésére az 1954 óta a székesfehérvári II. sz. irányítótoronyban szolgálatot teljesítő INTEGRA típusú váltókezelői és rendelkezői pultot a vállalkozó a bontás során sértetlenül kiemelte. A 62 évig hűségesen szolgált berendezések az újjáépülő városligeti Közlekedési Múzeum Gyűjteményét gazdagítják.

Tovább

FORGALOMKORLÁTOZÁS A SZÉCHENYI ÚTI ALULJÁRÓNÁL

A jó idő beköszöntével folytatjuk Székesfehérváron a Széchenyi úti vasúti aluljáró felújítását. Biztonsági okokból néhány munkafázis csak nappal és a forgalom teljes kizárásával végezhető. Ezekben az időszakokban jelzőőrös irányítás mellett, váltakozó irányban bonyolódhat a forgalom. A város által kiadott engedélynek megfelelően és a helyi rendőrséggel egyeztetve a munkálatokat 9 és délután 15 óra között, azaz […]

Tovább

Keddtől újra használható az utascsarnok

Az ideiglenes peronokat az utascsarnokon, az új aluljárón és az elkészült új peronon keresztül lehet megközelíteni 2015. szeptember 15-én reggel 03.00 órától. A kivitelezés jelenlegi állásáról dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs igazgatója tartottak sajtótájékoztatót.  

Tovább

DUNAÚJVÁROS ÉS SZÉKESFEHÉRVÁR KÖZÖTT GYORSABBÁ ÉS BIZTONSÁGOSABBÁ VÁLT A KÖZLEKEDÉS

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megépült a 62. számú főút Seregélyes elkerülője és elkészült a 62. számú főút 11,5 tonnás burkolat megerősítése.  Az átadási ünnepségen részt vett Varga Gábor, a térség országgyűlési képviselője, Fejér megye fejlesztési biztosa, Horváth Sándor Seregélyes polgármestere és Kondrik Kornél, a NIF Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Tovább

Éjszakai munkavégzés a székesfehérvári állomás felújítása során

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósuló székesfehérvári vasúti pálya korszerűsítése során a kivitelező SDD Konzorcium 2014. augusztus 05 és 11. között, éjszakai vágányzári időben (22.00 órától – hajnali 04.30-ig) szádlemez leverési munkálatokat fog végezni a Hosszúsétatéri aluljárónál és az Aszalvölgyi ároknál.

Tovább