Ünnepélyesen átadták a Zalalövő elkerülőt

A Zalalövőt keletről 2×1 sávon, 10,7 km hosszan elkerülő utat 2016. november 4-től már használhatják az autósok. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Vigh László, a térség országgyűlési képviselője, Manninger Jenő, miniszteri biztos, országgyűlési képviselő, Pintér Antal Zalalövő polgármestere és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs igazgatója.

Tovább

HOLNAP DÉLTŐL FELLÉLEGZIK ZALALÖVŐ

Péntek 12.00 órakor megnyílik a Zalalövőt keletről 2×1 sávon, 10,7 km hosszan elkerülő út. Az új nyomvonalon megépült útszakasz megnyitásával Zalalövő település tehermentesül az átmenő nagyarányú gépjárműforgalom alól. Zalalövőn naponta eddig átlagosan 5.363 egységjármű haladt át a 86. sz. főúton, melynek 60%-a nehézgépjármű volt.

Tovább

OKTÓBER VÉGÉN MÁR HASZNÁLHATJÁK AZ AUTÓSOK A ZALALÖVŐT ELKERÜLŐ ÚTSZAKASZT

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. beruházásában 2014 év elején kezdődött a zalalövői elkerülő út építése. Zalalövőn naponta átlagosan 5363 db egységjármű halad át a 86. sz. főúton. A forgalom 60%-a nehézgépjármű. A 10,7 km hosszan új nyomvonalon épülő út tehermentesíti a települést a nagyarányú zaj- és légszennyezéstől, valamint csökkenti a folyamatos torlódásokat. A […]

Tovább

Ütemterv szerint halad a zalalövői elkerülő út építése

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. beruházásában 2014 év elején kezdődött a zalalövői elkerülő út építése. Zalalövőt a 86. sz. főút teljesen keresztül vágja. A településen naponta átlagosan 5363 db egységjármű halad át, melynek 60%-a nehézgépjármű. A 10,7 km hosszan új nyomvonalon épülő út tehermentesíti a várost a nagyarányú zaj- és légszennyezéstől, valamint lecsökkenti a jelenlegi jelentős torlódásokat.

Tovább