Újabb belvárosi útszakasz fejlesztése valósult meg Debrecenben. A NIF Zrt. beruházásában zajló „Debreceni szűk keresztmetszetű közlekedési elemek, csomópontok átépítése” elnevezésű projekt keretében megújult csomópontnál Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere, Kósa Lajos, a térség országgyűlési képviselője és Dampf Nándor, a NIF Zrt. projektvezetője tartottak sajtótájékoztatót.

befejezodtek-a-35-sz-fout-boszormenyi-ut-bekessy-bela-utcai-jobbra-kanyarodo-forgalmi-sav-kiepitesenek-munkalatai

A Budapest-Balaton (BUBA) kerékpárút 1,8 km hosszú Székesfehérvár bevezető szakaszán a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a STRABAG Építő Kft. kivitelezésében a 7. sz. főút alatt egy új kerékpáros aluljáró és a hozzá kapcsolódó új, 3,3 m széles kerékpárút épül.

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a 71. sz. főút Keszthely – Rezi úti csomópont átépítési munkálatainak II. ütemében 2021. augusztus 25-től kezdődően módosul a forgalmi rend az alábbiak szerint. A 71. sz. főút irányából lezárásra kerül a 73162. j. Rezi úti csomópont északi ága is, így Rezi és Cserszegtomaj települések megközelítésére alternatív útvonalakon lesz lehetőség (mellékelt […]

Tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy 2021. augusztus 24-én, kedden Veszprémben a Déli iparterületre vezető kerékpárút műtárgyépítés miatt le lesz zárva. A munkálatok, illetve útlezárások miatti esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk.

A projekt keretében megépült új nyomvonalú út a hozzá tartozó új határmetszési ponttal a magyar oldali 87. számú főutat köti össze az osztrák oldali B61a jelű úttal, tehermentesítve ezzel a meglévő szűk keresztmetszetű kőszegi határállomást és az ausztriai Rattersdorf (Rőtfalva) település belterületi szakaszát. Az eseményen záró sajtótájékoztatót tartott Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője, Básthy Béla, Kőszeg polgármestere és Nyul Zoltán, a NIF Zrt. beruházási vezérigazgató helyettese.

teljesen-elkeszult-a-87-szamu-fout-koszeg-es-rotfalva-orszaghatar-kozotti-szakaszanak-epitese
Tovább

2021.08.19.-én csütörtöktől a 8. számú főút Veszprém déli elkerülő út építésénél fennálló jelenlegi, ideiglenes forgalmi rend az alábbiak szerint módosul: a Budapesti csomópont és az Almádi csomópont között, a 48+600 és 49+200 kilométerszelvények közötti szakaszon a bal pálya lezárásra kerül, a forgalom a jobb pályán közlekedhet majd kétszer egy sávon. A Litéri és Budapesti csomópontok […]

forgalmi-valtozas-a-8-szamu-fout-veszprem-deli-elkerulo-epitesnel