A Nemzeti Autópálya Zrt. az alábbi tájékoztatást teszi közzé, az M0-ás körgyűrű keleti szektor 3-as sz. főút és M3-as autópálya közötti szalkasz építésének felfüggesztésével kapcsolatban.

Tovább

Eredményt hirdetett az M7 Balatonkeresztúr - Nagykanizsa közötti 35,5 km-es autópálya szakasz megépítéséért kiírt közbeszerzési eljáráson a Nemzeti Autópálya Zrt. A hat előminősített vállalkozó részvételével lebonyolított - hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos - eljárásban végül a PVT-M7 Konzorcium maradt versenyben, egyedül érvényes ajánlatával.

Tovább

Mivel az Adria Konzorcium jogorvoslati kérelmét visszavonta,a KB Döntőbizottság megszüntette a jogorvoslati eljárást, így folytatható az M7 Balatonkeresztúr-Nagykanizsa közötti 36,5 km-es autópálya szakasz megépítésére kiírt közbeszerzési eljárás.

Tovább

"A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és Budapest Főpolgármesteri Hivatala névadó kezdeményezést indít el az M0-ás körgyűrű épülő Északi-hídjára – jelentette be Kóka János, gazdasági és közlekedési miniszter és Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere 2006. július 21-én, a munkaterület bejárásán."

Tovább

Vasárnap Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Kóka János közlekedési és gazdasági miniszter átadta az M6-os autópálya Érdi tető - Dunaújváros közötti 58,6 km-es szakaszát. Ez az első olyan útépítés beruházás, amely az állam és a magántőke közcélú együttműködésével valósult meg.

Tovább

Az M0 körgyűrű keleti szektorának hossza 26.5 km, mely az Európai Unió Kohéziós Alapjának támogatásával, 284 millió eurós beruházás keretében 2007. december végére épül meg. Az EU kiemelten kezeli a projekt kommunikálását, ezért széleskörű, többcsatornás kommunikációt valósít meg az Nemzeti Autópálya Zrt. annak érdekében, hogy messzemenően kiszolgálja az állampolgári igényeket.

Tovább